DorpsTeam Boekel

Wie werken er in het DorpsTeam Boekel?
In het DorpsTeam werken verschillende professionals samen om ondersteuning en zorg te bieden in de thuissituatie: de consulent Zorg & Welzijn, een maatschappelijk werker, een Wmo-consulent, jeugdprofessionals, een preventiemedewerker en een wijkverpleegkundige. Deze combinatie maakt het mogelijk om met voldoende deskundigheid de onderlinge hulp in het dorp te bevorderen en uw ondersteunings- en zorgvragen in samenhang op te pakken.

Met welke vragen kan ik er terecht?

U kunt met al uw vragen en problemen op het gebied van ondersteuning en zorg terecht bij het DorpsTeam. Denk hierbij aan vragen op het gebied van: opgroeien en opvoeden, mobiliteitsproblemen, mantelzorgondersteuning, eenzaamheid, een luisterend oor, wanneer u zich zorgen maakt over uw buren, een familielid of bekende,

vrijwilligersinitiatieven, begeleiding, dagbesteding, beschermd wonen.

Hoe kan ik het DorpsTeam bereiken?

Het makkelijkst zijn wij te bereiken via een telefoontje of via email. U wordt dat zo snel mogelijk terug gebeld/gemaild voor het maken van een afspraak. U hoeft zich geen zorgen te maken over de afstand: wij komen gewoon naar u toe.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij het loket in Sint Petrus. Maar momenteel is bezoek niet mogelijk in verband met de coronamaatregelen.

DorpsTeam Boekel

Telefoonnummer: 0492 – 32 83 83

Emailadres: info@dorpsteamboekel.nl